Fashion

Δεν είναι κραγιόν, αλλά σχεδόν! Ανακάλυψε το LIP COCOON, το ενυδατικό βάλσαμο για τα χείλη σου!

Θέλεις ένα σούπερ glam μακιγιάζ χειλιών, χωρίς να θυσιάσεις την ενυδάτωση των χειλιών σου; Η ιδανική λύση είναι ένα ενυδατικό βάλσαμο για τα χείλη.

 

Ανάμεσα σε ένα κραγιόν και ένα απλό lip balm, το χρωματιστό lip balm LIP COCOON είναι ο ιδανικός σύμμαχος για να δημιουργήσουμε απλές και εκλεπτυσμένες εμφανίσεις, χωρίς να ξεχνάμε τη φροντίδα των χειλιών μας. Τα συγκεκριμένα lip balms δίνουν χρώμα και ενυδάτωση στα χείλη, κάνοντάς τα απαλά και λαμπερά με μία μόνο κίνηση.

Ένα πολύ χρήσιμο προϊόν, που εκτιμάται τόσο για τα «θεραπευτικά» όσο και για τα αισθητικά του χαρακτηριστικά. Γιατί ένα καλό, χρωματιστό lip balm θα σου επιτρέψει να έχεις απαλά και ενυδατωμένα χείλη, χωρίς να φαίνονται σκασμένα και αντιαισθητικά. Επιπλέον, θα προσθέσει μια πινελιά χρώματος στο μακιγιάζ σου για ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το LIP COCOON είναι ιδανικό για τους λάτρεις του ελαφρύ μακιγιάζ, καθώς και για αυτούς που προτιμούν τις εύκολες και γρήγορες πινελιές, χωρίς να χρειάζονται καθρέφτη ή τη βοήθεια μολυβιών χειλιών.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τα ευχάριστα φρουτώδη αρώματα που περιέχονται στη φόρμουλα του LIP COCOON, τότε θα μπορούσαμε με σιγουριά να πούμε ότι βρήκαμε το τέλειο προϊόν για το μακιγιάζ σου. Ας σου δείξουμε

τώρα πώς να χρησιμοποιείς το lip balm και ποιες προφυλάξεις πρέπει να ακολουθήσεις …

 

Η ρουτίνα ομορφιάς για απαλά χείλη κάθε στιγμή

Το πρώτο βήμα για να φροντίσεις τα χείλη σου και να τα κάνεις εξαιρετικά απαλά είναι να κάνεις τακτικά ένα απαλό scrub. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ χρήσιμη για την εξάλειψη του σκασίματος και τη λείανση της επιφάνειας των χειλιών. Μπορείς να τρίβεις τα χείλη σου με το συγκεκριμένο προϊόν ή με μια απαλή οδοντόβουρτσα, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Το scrub έχει το πλεονέκτημα, όχι μόνο να διευκολύνει την αφαίρεση των σκασμένων μερών, αλλά και να βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος και να ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων.

 

Χρώμα και απαλότητα με το ενυδατικό βάλσαμο για τα χείλη

Μόλις αποκατασταθεί η απαλότητά των χειλιών σου, μπορείς να τα ενυδατώσεις εφαρμόζοντας ένα lip balm: με αυτόν τον τρόπο τα χείλη σου θα φτάσουν στη μέγιστη ενυδάτωση.

Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, τα lip cocoons θα δημιουργήσουν ένα χρωματιστό πέπλο στα χείλη σου και ταυτόχρονα θα τα κάνουν να φαίνονται ενυδατωμένα και χρωματιστά χάρη στα θρεπτικά συστατικά που περιέχει η φόρμουλά τους, σαν ένα ευχάριστο χάδι που γίνεται αισθητό για μεγάλο χρονικό διάστημα και σαν ένα ελαφρύ άρωμα που βελτιώνει την ημέρα σου.

 

MESAUDA Lip Cocoon

Και αν μιλάμε για χρώμα, ενυδάτωση και φρουτώδη αρώματα, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε ένα από τα best seller της Mesauda: το Lip Cocoon.

Ένα χρωματιστό και ενυδατικό βάλσαμο για τα χείλη, που όπως ένα πλούσιο λάδι, γλιστράει και λιώνει ευχάριστα στα χείλη. Χάρη στα θρεπτικά ενεργά συστατικά και την απαλότητα της υφής του, θα θέλεις να το χρησιμοποιείς ασταμάτητα!

Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις, που μπορείς να τις συνδυάσεις με κάθε σου εμφάνιση, ακόμα και με βάση τη διάθεση της ημέρας.

Αν θέλεις να δώσεις έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών σου, μπορείς να επιλέξεις το Coco Boom, το βάλσαμο για τα χείλη με ένα λεπτό καραμελένιο nude χρώμα και ένα φρέσκο άρωμα καρύδας, με μέτρια κάλυψη. Αλλιώς, μπορείς να επιλέξεις το Vanilla Me, το φυσικό ροζ βάλσαμο για τα χείλη, χαμηλής κάλυψης, με άρωμα βανίλιας.