Fashion

Τα Must Have του Χειμώνα: όρισε τα προϊόντα που δεν μπορούν να λείπουν από τη χειμερινή σου θήκη ομορφιάς

Ο χειμώνας μπορεί να επιβαρύνει το μακιγιάζ μας. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και ανακάλυψε τα τέλεια, χειμωνιάτικα must-have προϊόντα για να αντιμετωπίσεις το κρύο με στυλ!

Αναζητάς μερικές συμβουλές ομορφιάς για την πιο κρύα εποχή του χρόνου; Ο χειμώνας δεν είναι πάντα επιεικής και για αυτό πρέπει να τρέξουμε να καλυφθούμε για να διατηρήσουμε όχι μόνο το μακιγιάζ αλλά και το δέρμα μας! Ανάμεσα στο κρύο και τον αέρα, αυτή είναι η εποχή που η φροντίδα του εαυτού σου είναι ακόμα πιο σημαντική από το συνηθισμένο.

Ορίστε, λοιπόν, μερικές συμβουλές για ένα μακιγιάζ ανθεκτικό στον χειμώνα, που συνδυάζει απόδοση και λάμψη!

 

OIL FOIL Primer Προσώπου

Δεν θα κουραστούμε ποτέ να το επαναλαμβάνουμε: ένα καλό μακιγιάζ ξεκινά από τη βάση! Μετά τη σωστή φροντίδα του δέρματός σου με τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό, εφάρμοσε ένα primer προσώπου, που θα βοηθήσει στην προστασία του δέρματος και θα αυξήσει τη διάρκεια του μακιγιάζ.

Εάν το δέρμα σου τείνει να «στεγνώνει» και να γίνεται πιο ευαίσθητο το χειμώνα, μπορείς να δοκιμάσεις ένα ενυδατικό primer. Το OIL FOIL έχει υφή λαδιού, χωρίς λιπαρότητα και διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας βαθιά ενυδάτωση, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τους πόρους, δίνοντας στο δέρμα μια φυσική φωτεινότητα, χωρίς να το λιπαίνει.

 

Eyeliner EYES ON FLEEK

Εάν φοράς μάσκα όλη μέρα, εστίασε στα μάτια σου και σε ένα αδιάβροχο μακιγιάζ που δεν «τρέχει» με τον ιδρώτα ή τη συμπύκνωση.

Δοκίμασε το εξαιρετικά χρωματισμένο και αδιάβροχο eyeliner Eyes on Fleek: η γούνινη άκρη του με αξεπέραστη ακρίβεια, είναι ιδανική για να σχεδιάζεις εύκολα λεπτές και χοντρές γραμμές, χωρίς μουτζούρες. Η ειδική χρωστική ουσία που διαθέτει δεν ξεθωριάζει με το πέρασμα των ωρών, αλλά παραμένει έντονη για αρκετές ώρες.

 

Αδιάβροχη Μάσκαρα BIGANDTHICK LASHES

Η μάσκαρα πρέπει επίσης να είναι αδιάβροχη! Καλύτερα, λοιπόν, να στοιχηματίσεις σε ένα ανθεκτικό και μακράς διαρκείας προϊόν. Και μπορούμε μόνο να σου προτείνουμε την ολοκαίνουργια μάσκαρα BIGANDTHICK Lashes.

Το νεοφερμένο προϊόν της Mesauda έχει ήδη κατακτήσει όλους τους beauty addicts χάρη στην ειδική του φόρμουλα, που συνδυάζει την υφή των κρεμωδών με την ανθεκτικότητα των αδιάβροχων προϊόντων, ενώ το ειδικό βουρτσάκι που διαθέτει καταφέρνει να φτάσει σε όλες τις βλεφαρίδες, δίνοντάς τους ευκρίνεια και ακραίο μήκος.

Αδιάβροχη, μακράς διαρκείας, ανθεκτική στην υγρασία και τον ιδρώτα, η BIGANDTHICK Lashes είναι μια μάσκαρα σχεδιασμένη για να διαρκεί πολύ και να αντιστέκεται πραγματικά σε όλα.

 

Κραγιόν χωρίς μεταφορά

Οι μάσκες προστασίας δεν θα σταματήσουν το πάθος μας για τα κραγιόν…αρκεί να μην προκαλούν μεταφορές!

Τα τρία κραγιόν της Bohemian Glam Συλλογής είναι η τέλεια λύση για ένα σούπερ κομψό και ταυτόχρονα ανθεκτικό μακιγιάζ χειλιών. Πρόκειται για ματ κραγιόν σε στυλ στυλό, με άμεση, ομοιόμορφη απελευθέρωση χρώματος, που διαρκούν έως και δέκα ώρες. Ντύνουν τα χείλη με γεμάτες και καλυπτικές αποχρώσεις από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η φόρμουλά τους χωρίς μεταφορά είναι εξαιρετικά απαλή και άνετη και απλώνεται εύκολα, για αισθησιακά, τολμηρά χείλη.

Επιπλέον, η φόρμουλά τους είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο CAPUAÇU: προέρχεται από τους σπόρους του δέντρου Capuaçu του Αμαζονίου, ενός δέντρου που ανήκει στην οικογένεια Malvaceae. Στα ισπανικά ονομάζεται επίσης cacao blanco, δηλαδή λευκό κακάο, επειδή στην πραγματικότητα το προϊόν μοιάζει με λευκή σοκολάτα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτοστερόλες, με επανορθωτική και θρεπτική δράση σε ξηρά και ταλαιπωρημένα χείλη, και πολυφαινόλες, που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.

“LIP COCOON” Lip Balms

Εάν, ωστόσο, τα χείλη σου χρειάζονται μια επιπλέον περιποίηση για να αντέξουν το κρύο, επίλεξε (επίσης) ένα lip balm για να τα θρέψεις και να τα ενυδατώσεις.

Το Lip Cocoon είναι ένα ειδικό, ενυδατικό και χρωματιστό βάλσαμο για τα χείλη, που, σαν πλούσιο λάδι, γλιστράει και λιώνει ευχάριστα στα χείλη. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, δημιουργεί ένα χρωματισμένο πέπλο στα χείλη, κάνοντάς τα ενυδατωμένα και ταυτόχρονα χρωματιστά, χάρη στα θρεπτικά του συστατικά. Διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις, η καθεμία με ένα ελαφρύ άρωμα, που θα βελτιώσει την ημέρα σου!